Turen går i februar 2008 til Thailand.

 
Forsiden
Galleri
Jounal
 

3. februar.

Turen fra San Diego har helt klart sat sine spor på Tom, han er vist en smule træt, men humøret er højt hos begge to, Nynne er den bedste til at holde Tom oppe. Hehe.
Da vi lander i Bangkok bliver det Nynne der kommer igennem Pas og Immigrations delen først, Nynne er fantastisk hun finder ud af hvor vores bagage kommer, det er nemlig på bagage bånd nummer 7, Tom ser hurtigt chancen til at drille bare en lille smule, så han spurgte om det var Thai 7 eller dansk 7 hun mente, da Tom siger at Thai 7 nemlig er 15, dette et nok til at lille Nynne pigen bliver forvirret, Tom kan ikke rigtigt holdt masken og begynder at grine, Nynne smiler og siger at hun nok burde ha vist bedre, men Tom fik point for forsøget hehe..
Så gik turen til vores hotel, et udmærket et af slagsen, men lidt væk fra alt, vi havde ikke bestilt morgenmad men det var med i prisen fik vi fortalt så det var jo super.
Vi tog en TUK TUK som ville give os en sightseeing for 20 bath, vi tog da turen for Tom vidste jo alt om KWAN (navnet på alle de thai’er der prøver at løbe om hjørner med turister…), så det første vi skulle se var en skrædder, dog uden at købe noget hehe Tom kender jo KWAN, derefter blev det til et marked der var ved at lukke, så vi valgte at tage på restaurant, en fiske-en af slagsen, her var Tom så ikke helt opmærksom, vi fik 2 rejer og 2 grillede fisk, en cola og vand, og 2 store chiang beer, 4700 bath, vi fik ikke rigtigt chancen til at se hvad vi skulle betale for, og Tom mener at vi er blevet tørret way to go Tom.. hehe vi kørte derefter tilbage til hotellet for at sove, og tro det eller ej det gik helt fint for os.. vi var væk ret hurtigt selv om vi forsøgte at se den sidste del af en film vi startede på..

 
tilbage